NOĆNI ŽIVOT U BUDVI

  • 12-May-2018.
NOĆNI ŽIVOT U BUDVI

Budva noću - Budva je prepoznatljiva po noćnom životu i garantuje dobar provod kako za mlađe tako i za starije. Na Budvanskoj rivijeri u ljetnjem periodu nalazi se veliki broj poznatih klubova i diskoteka sa dobrom atmosferom, muzikom, modernim ambijentom, ljubaznim osobljem u kojima gostuju gotovo sve poznate muzičke zvijezde iz regiona. Najbolji je noćni život u Budvi ! Čekamo Vas. Ukoliko tražite privatni smestaj u Budvi, na pravom ste mjestu. Pozovite najbolji turistički servis u Budvi - BUDVA BOOKING - Apartmani Budva - Budva smestaj

Budva noću - Budva je prepoznatljiva po noćnom životu i garantuje dobar provod kako za mlađe tako i za starije. Na Budvanskoj rivijeri u ljetnjem periodu nalazi se veliki broj poznatih klubova i diskoteka sa dobrom atmosferom, muzikom, modernim ambijentom, ljubaznim osobljem u kojima gostuju gotovo sve poznate muzičke zvijezde iz regiona.

Mali je broj ljubitelja noćnog života koji su boravili u Budvi a da nisu otišli u čuvenu diskoteku "Top Hill" koja po svom enterijeru,opremljenosti i kapacitetu od 5000 ljudi  jedna od najatraktivnijih diskoteka današnjice što govori i podatak da je 2012 proglašena za najbolji noćni klub u svijetu.

Pored diskoteke Top Hill ističemo diskoteku Trokadero i diskoteku Sparta a od noćnih klubova preporučujemo klub Raffaello, Ambijent, Maltez, Trokadero koji se nalaze na glavnom šetalištu kao i otvoreni šankovi pored zidina starog grada Budve.

U potrazi za noćnim životom ljubitelji dobrog provoda zasigurno će odabrati Budvu.

Bez rizika. Nepogrješivo. Noćni život koji obuzima. Garantovano najbolji izbor za provod bez ograničenja i starosnih granica.

Budvu je nedavno među 10 najboljih mjesta za provod uvrstio prestižni sajt Topdreamer. Nije prvi put da crnogorska prijestonica turizma zauzima visoko mjesto na listi najboljih svjetskih destinacija za noćni provod. A kada tome dodamo podatak da je budvanska diskoteka Top Hill na otvorenom, zvanično proglašena najboljim noćnim klubom na svijetu od strane Asocijacije „World Finest Clubs“, onda je sve kristalno jasno – Budva je definitivno najbolji izbor za ljetnji noćni provod u Crnoj Gori!

Diskoteka Trocadero tradicija dobre noćne zabave duga 25 godina – osvaja poklonike domaće i regionalne muzičke scene. Inostrani, regionalni i domaći forumi svjedoče i pokazatelji su razmjene iskustava posjetioca sa utkanim utiscima i foto uspomenama koje vas nepogrješivo upućuju da se upustite u noćne budvanske avanture.

Kafići, restorani, koktel barovi na otvorenom unutar i u neposrednoj blizini zidina Starog grada i duž čitave budvanske rivijere obiluju ponudom mediteranskih ukusa, egzotičnih koktela i autentičnih osvježavajućih pića. U zavisnosti od muzičkih ukusa možete uživati uz tonove nježne akustične muzike, električne žive svirke ili pak poletni ritam umješnih DJ – eva.

Mnogobrojni turisti izdvajaju Budvu kao posebnu turističku destinaciju, sa još jednim jedinstvenim razlogom: domaće stanovništvo u Budvi će vas dočekati u uvijek dobrom raspoloženju koje doprinosi opštoj atmosferi i ugođaju svojom ljubaznošću, zavodničkim muškim šarmom primoraca i neodoljivih ljepotica svojstvene mediteranske ljepote.

Dakle, ukoliko tragate za dobrim noćnim provodom ne postoji bolji izbor od noćnog provoda u Budvi !!!