SAJAM TURIZMA U BUDVI - METUBES 2018

  • 04-Jan-2018.
SAJAM TURIZMA U BUDVI - METUBES 2018

Međunarodni sajam turizma i opreme za hotelijerstvo i ugostitieljstvo METUBES 2018 čiji će organizator i domaćin biti Jadranski sajam u Budvi, održaće se od 22. do 24. marta 2018. godine u jubilarnoj godini kada Jadranski sajam obilježava 50 godina svog postojanja. Tražite smeštaj u Budvi? Na pravom ste mjestu. Budva booking Vam nudi najveći izbor privatnog smeštaja u Budvi. Rezervišite odmah Vaš smjestaj u Budvi !!

Sajam turizma u Budvi  namijenjen je prezentaciji turističkih potencijala Crne Gore i regiona, okupljanju najznačajnijih nosioca turističke ponude na jednom mjestu i prezentovanju aktuelnih ponuda za predstojeću turističku sezonu. Termin Sajma pažljivo je odabran pred početak turističke sezone, a pri tom ne koseći se sa drugim važnim sajmovima iz okruženjai šire.

METUBES  ove godine slavi 27  godina rada, truda i zalaganja da predstavi djelatnike, kako iz Crne Gore tako i onih sa područja Evrope, široj javnosti, a na taj način promoviše državu Crnu Goru i njene mogućnosti iz ove oblasti. Prepoznat kao Sajam sa izuzetno uspješnom poslovnom tradicijom i izuzetnim poslovnim potencijalom, još jednom će ukazati gostoprimstvo onima koji pokažu interes za učešćem.

Pozitivan poslovni imidž i bogata tradicija jedne od  najznačajnijih izložbi u regiji  su garancija svrsishodnosti sajamskog nastupa. Tradicionalno prisustvo brojne publike, predstavnika turističke industrije, medija i profesionalnih kupaca iz Crne Gore i regiona, uoči ljetnje turističke sezone, pruža magućnost da na efikasan način, u kratkom vremenuizlagači  ostvare značajne komercijalne efekte.

Osluškujući i dobijajući sugestije sa tržišta, nastojimo da u saradnji sa državnim i akademskim institucijama, stručnim udruženjima i pojedincima iz oblasti turizma, organizujemo prateći program događaja kojiće obrađivati prave i aktuelne teme, a sve u cilju ostvarenja dobrih poslovnih rezultata i ukupnog zadovoljstva izlagača i posjetilaca sajam. 

Sajam turizma predstavlja događaj koji je itekako potreban našoj zemlji kao turističkoj destinaciji i kao emitivnom tržištu koje privlači one koji svoje aranžmane nude u regionu i šire.