SAJAM NAUTIKE U BUDVI - NAUTIC SHOW 2018 BUDVA

  • 15-Jan-2018.
SAJAM NAUTIKE U BUDVI - NAUTIC SHOW 2018 BUDVA

Sajam nautike u Budvi - 36. NAUTIC SHOW BUDVA - Sajam nautike i opreme za sport, kamping i rekreaciju • održaće se u Budvi od 25 - 29. april 2018. Nezaobilazan dio manifestacije su oprema za plovila i sportove na vodi, transport i remont, ribolovna i kamp oprema, čarter kompanije i finansijske usluge. Tražite smještaj u Budvi za vrijeme sajma? Na pravom ste mjestu. Budva booking Vam nudi najveći izbor privatnog smeštaja u Budvi. Rezervišite odmah Vaš smjestaj u Budvi !!

 

Izložba koja afirmacijom različitih segmenata nautičke industrije u kontinuitetu podstiče i podržava razvoj nautičkog turizma, na pragu turističke sezone posjetiocima u poslovnom ambijentu predstavlja ponudu prilagođenu potrebama i specifičnostima nautičkog i turističkog tržišta – od interesantnih projekata male brodogradnje u regionu, preko brodskih i vanbrodskih motora, radnih i plovila za sport i razonodu pa sve do zastupnika prestižnih svjetskih brendova motornih brodova i jedrilica koji su nosioci novih tehnologija brodogradnje, ali i inovacija na polju ostalih segmenata nautičkog biznisa.

Nezaobilazan dio manifestacije su oprema za plovila i sportove na vodi, transport i remont, ribolovna i kamp oprema, čarter kompanije i finansijske usluge. Institucije, školske ustanove, udruženja, te specijalizovani mediji i portali su učesnici i partneri Sajma sa kojima po tradiciji pripremamo zanimljive programske aktivnosti, u skladu sa Vašim promotivnim potrebama i vodećim trendovima industrije. U programskom dijelu omogućavamo učešće i izlagačima, kako bi na zaokružen način predstavili svoju ponudu i poslovne aktivnosti tokom manifestacije.

Unaprijedite prodajne rezultate, ostvarite direktan kontakt sa potencijalnim kupcima i poslovnim partnerima u dinamičnom poslovnom ambijentu, na samom početku nove nautičke sezone na obali Jadrana. Za učesnike smo obezbijedili značajne popuste, dizajnirane da podrže prodajne aktivnosti i omoguće još uspješniji rezultat.

Uz poziv da blagovremeno prijavite učešće i iskoristite povoljnosti koje nudimo, želimo Vam uspješan sajamski nastup i ugodne trenutke na 36. Sajmu nautike u Budvi.

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati na:

tel. +382 33 410 420,
fax +382 33 452 132,
e-mail: [email protected],
web site: www.jadranskisajam.co.me