Najčešća  pitanja

REZERVACIJE  APARTMANA

 

 

1. Kako da rezervišem apartman u Budvi  koji sam odabrao?
- Kada odete na stranicu na kojoj se nalazi apartman koji Vam se dopada, dovoljno je da pored  tog stana popunite obrazac za upit. Vaša rezervacija će biti validna kada na nju dobijete potvrdan odgovor (obično istog dana). Takođe, rezervaciju možete ostvariti i telefonskim pozivom.

2. Da li je moja rezervacija sigurna ako nisam dobio odgovor?
- Vaša rezervacija nije validna sve do momenta dok od nas ne dobijete potvrdan odgovor. Ukoliko rezervaciju za apartman  pravite telefonskim pozivom, uvek tražite potvrdu iste putem elektronske pošte.

3. Da li je moja rezervacija sigurna i ako sam dobio potvrdan odgovor?
- Ukoliko ste dobili potvrdan odgovor za apartman koji ste odabrali sa potvrdom rezervacije i turističkim vaučerom, tada je Vaša rezervacija sigurna.

4. Šta ako želim da otkažem rezervaciju?
- Ako iz bilo kog razloga želite otkazati rezervaciju, najljubaznije Vas molimo da to uradite blagovremeno, ili eventualno onog momenta kad saznate da Vam apartman nije potreban. Molimo Vas takođe da rezervaciju otkažete isključivo telefonom, pozivom ili e-mailom. Budva booking  će biti Vaš dobar domaćin nekom narednom prilikom. Za avansno plaćene rezervacije zadržavamo pravo na uplaćenu sumu.

5. Ako želim da skratim vreme boravka u apartmanu, da li ću dobiti deo novca nazad?
- Naplata smeštaja se vrši prilikom ulaska u apartman. Naše apsolutno pravo je da, ukoliko napuštate apartman neki dan ranije, zadržimo celokupnu naplaćenu sumu. Nadamo se da razumete da Vaši privatni razlozi ne smeju uticati na naše poslovanje. Preporučujemo Vam da uvek, ukoliko postoji mogućnost da skratite period boravka u apartmanu, napravite rezervaciju za onaj period kada će Vam apartman sigurno trebati, sa mogućnošću produžetka. Na ovaj način izbeći ćete eventualni nesporazum oko skraćenja rezervacije i vraćanja novca.
 

APARTMANI I BORAVAK U NJIMA

 

1. Da li apartman mogu koristiti sa mojim prijateljima iz Budve?
- U apartmanima možete neometano primati kratke posjete pošto se apartmani izdaju u cjelosti, u apartmanu sa Vama mogu boraviti i Vaši prijatelji. Ne zaboravite da se i oni moraju držati našeg kućnog reda!

2. Moram li donositi peškire i posteljinu? 
- U svim našim apartmanima obezbeđena je posteljina za onoliko ležajeva koliko osoba apartman može da primi. Tako je i sa peškirima.  Peškiri su obezbeđeni za svo vrijeme Vašeg boravka u mjeri koliko je Vama potrebno.


3. Mogu li u apartmanu kuvati i spremati hranu?
- U vjećini naših apartmana postoje opremljene kuhinje, kao i osnovno posuđe dovoljno za osnovnu pripremu hrane. U apartmanima možete spremati hranu i kuvati, i to u suštini jeste jedna od osnovnih prednosti koja nas kod određenog broja gostiju favorizije u odnosu na hotelski smeštaj. Ukoliko imate posebne zahteve za nekim posuđem, ne ustručavajte se da nam tražite. Naš je posao da Vaš boravak u Budvi učinimo što komfornijim.


4. Izgubio sam ključ. 
- U slučaju da izgubite ključ dužni ste snositi troškove zamene brave na apartmanu, kao i pravljenja novog kompleta od pet ključeva.

5. Postoji li internet u apartmanu?
- Većina apartmana  BUDVA BOOKING imaju bežični (wireless) internet. SSID i password će Vam biti dostupni kad uđete u apartman.

6. Postoji li telefon u apartmanu?
- U apartmanima BUDVA BOOKING uglavnom nema telefonske linije. Razlog tome je potpuna dominacija mobilnih telefona u odnosu na fiksne. Ako ipak insistirate na fiksnom telefonu, preporučujemo da se o tom detalju raspitate pre konačne rezervacije.

Za sve druge informacije posjetite naš sajt: www.budvabooking.com